Bolane is gestart in 2014 vanuit de passie en overtuiging om zoveel mogelijk mensen van de fiets en de mooie gebieden te laten genieten. Inmiddels maakt Bolane jaarlijks meer dan 8000 fietsers en 40.000 volgers blij met de reizen en evenementen. Het team maakt tijdens de reizen en evenementen gebruik van kennis en ervaring van begeleiders, monteurs, koks en veel enthousiaste vrijwilligers.

Johan Wekema

Veel ervaring

Fietsen hoort bij Johan in het rijtje ademen, eten en slapen. Voor hem een primaire behoefte dus. Hij heeft al veel mooie, lange reizen gemaakt. De hoogtepunten? Crocodile Trophy en zijn fietsreis van twee maanden van Drenthe naar Zuid-Portugal. in 2018 reed hij twee maanden door The States. Meer daarover in zijn blog.

Johan

Marco Bos

MTB en gravelracer

Marco heeft veel ervaring op de racer. Bijna 20 jaar lang reed hij wielerkoersen. Het liefst in Nederland op vlakke wegen. Tegenwoordig is hij vaker op de MTB of gravelracer te vinden. Z’n hart gaat sneller kloppen van de  mooie en extreme events die Bolane organiseert voor jaarlijks duizenden deelnemers. 

Marco

Peter Groothuis

Op z’n duimpje

Meer dan 20 jaar ervaring heeft Peter in de reissector. En fietsreizen was zijn specialiteit. Hij kent Zuid-Frankrijk op z’n duimpje, maar ook de Dolomieten hebben geen geheimen meer voor hem. Ook bedenkt hij graag nieuwe reizen en laat hij deelnemers kennismaken met verrassende beklimmingen in bekende gebieden.

Peter